Menüü 30. Jaanuar – 3. Veebruar
Esmaspäev 30. Jaanaur
Hommikusöök : Kaerahelbepuder 150g/ 33,3, aedmarjamoos 15g/ 6,34 ,
Lõuna: Pilaff hakkliha ja köögiviljadega 180g/ 38,6 , hapukoorekaste 50g/ 1,81 , leib 20g/ 9,66 , maitsevesi, marjasmuuti 100g/ 8,23
Oode : Sepik 34g/ 17,4 keedusingiga 20g/ 0,09 , tee
Teisipäev 31. Jaanuar
Hommikusöök : Mannapuder 150g/ 29,8 , keedis 15g/ 6,34
Lõuna : Kartuli- frikadellisupp 200g/ 14,9 , leib 20g/ 9,66 , jogurtitarretis 150g/ 20,3
Oode : Ahjusai kohupiimaga 120g/ 31,3 , tee
Kolmapäev 1. Veebruar
Hommikusöök : Riisihelbepuder 150g/ 24,5 , aedmarjamoos 15g/ 6,34
Lõuna : Sardell 80g/ 0,9 , ahjukartul 100g/ 21,9 , kaste 30g/ 3,07 , tomati- kurgisalat 50g/ 1,6 , leib 20g/ 9,66 , piim 150g/ 7,95 , pirn 100g/ 14,1
Oode : Köögiviljasalat 150g/ 16,4 , maitsevesi
Neljapäev 2. Veebruar
Hommikusöök : Rukkihelbepuder 150g/ 24,5 , aedmarjamoos 15g/ 6,34 , lillkapsas 60g/ 4,54
Lõuna : Koorene kalasupp aedviljadega 200g /5,2, leib 20g/9,66, mahlatarretis150g/37 vahukoorega10g/0,78
Oode : Võileib 50g/ 24,3 kurgiga 20g/ , mahlajook 150g/ 6,01
Reede 3. Veebruar
Hommikusöök : Tatrapuder 150g/ 24,9 , või 5g/ 0,045 , piim 150g/ 7,95 (PRIA)
Lõuna : Mulgikapsad sealihaga 100g/ 8,63 , kartul 120g/ 20,9 , leib 20g/ 9,66 , maitsevesi, õun 100g/ 13,5 (PRIA)
Oode : Smuuti banaani ja marjadega 150g/ 12,3 , röstitud kaerahelbed 30g/ 21,4
VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA
Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)
Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal. Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.
Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee