Toidumenüü

Menüü  30. Jaanuar – 3. Veebruar

 

Esmaspäev 30. Jaanaur

Hommikusöök :  Kaerahelbepuder 150g/ 33,3,  aedmarjamoos 15g/ 6,34 ,

Lõuna:  Pilaff hakkliha ja köögiviljadega 180g/ 38,6 , hapukoorekaste 50g/ 1,81 , leib 20g/ 9,66 , maitsevesi, marjasmuuti 100g/ 8,23

Oode :  Sepik 34g/ 17,4  keedusingiga 20g/ 0,09 , tee

Teisipäev 31. Jaanuar

Hommikusöök : Mannapuder 150g/ 29,8 , keedis 15g/ 6,34

Lõuna :  Kartuli- frikadellisupp 200g/ 14,9 , leib 20g/ 9,66 , jogurtitarretis 150g/ 20,3

Oode :  Ahjusai kohupiimaga 120g/ 31,3 , tee

Kolmapäev 1. Veebruar

Hommikusöök :  Riisihelbepuder 150g/ 24,5 , aedmarjamoos 15g/ 6,34

Lõuna :  Sardell 80g/ 0,9 , ahjukartul 100g/ 21,9 , kaste 30g/ 3,07 , tomati- kurgisalat 50g/ 1,6 , leib 20g/ 9,66 , piim 150g/ 7,95 , pirn 100g/ 14,1

Oode :  Köögiviljasalat 150g/ 16,4 , maitsevesi

Neljapäev 2. Veebruar

Hommikusöök :  Rukkihelbepuder 150g/ 24,5 , aedmarjamoos 15g/ 6,34 , lillkapsas 60g/ 4,54

Lõuna :  Koorene kalasupp aedviljadega 200g /5,2, leib 20g/9,66, mahlatarretis150g/37  vahukoorega10g/0,78

Oode :  Võileib 50g/ 24,3  kurgiga 20g/ , mahlajook 150g/ 6,01

Reede 3. Veebruar

Hommikusöök : Tatrapuder 150g/ 24,9 , või 5g/ 0,045 , piim 150g/ 7,95 (PRIA)

Lõuna :  Mulgikapsad sealihaga 100g/ 8,63 , kartul 120g/ 20,9 , leib 20g/ 9,66 , maitsevesi, õun 100g/ 13,5 (PRIA)

Oode : Smuuti banaani ja marjadega 150g/ 12,3 , röstitud kaerahelbed 30g/ 21,4      

   

VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)

Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal. Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.

Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee

eKool
TEK
Tagasi Kooli
Kiusamisest vabaks
Kehtna Vallavalitsus