Toitlustamine

Menüü  30. Jaanuar – 3. Veebruar

 

Esmaspäev 30. Jaanuar

Hommikusöök :  Kaerahelbepuder 180g/ 49,98,  aedmarjamoos 30g/ 12,7 ,

Lõuna:  Pilaff hakkliha ja köögiviljadega 250g/ 53,6 , hapukoorekaste 60g/ 2,17 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, marjasmuuti 150g/ 12,3

Teisipäev 31. Jaanuar

Hommikusöök : Mannapuder 180g/ 45,78 , keedis 30g/ 12,7

Lõuna :  Kartuli- frikadellisupp 250g/ 18,6 , leib 35g/ 16,9 , jogurtitarretis 150g/ 20,3

Kolmapäev 1. Veebruar

Hommikusöök :  Riisihelbepuder 180g/ 39,38 , aedmarjamoos 30g/ 12,7

Lõuna :  Sardell 80g/ 0,9 , ahjukartul 150g/ 32,8 , kaste 60g/ 6,14 , tomati- kurgisalat 60g/ 1,6 , leib 35g/ 16,9 , piim 150g/ 7,95 , pirn 150g/ 21,2

Neljapäev 2. Veebruar

Hommikusöök :  Rukkihelbepuder 180g/ 39,88 , aedmarjamoos 30g/ 12,7 , lillkapsas 80g/ 6,05

Lõuna :  Koorene kalasupp aedviljadega 250g /6,6, leib 35g, mahlatarretis150g/37  vahukoorega10g/0,78

Reede 3. Veebruar

Hommikusöök : Tatrapuder 180g/ 29,8 , või 5g/ 0,045 , piim 150g/ 7,95 (PRIA)

Lõuna :  Mulgikapsad sealihaga 100g/ 8,63 , kartul 150g/ 26,1 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, õun 150g/ 20,3 (PRIA)

 

VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)

Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal.

Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee

Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.

eKool
TEK
Tagasi Kooli
Kiusamisest vabaks
Kehtna Vallavalitsus