Menüü 30. Jaanuar – 3. Veebruar
Esmaspäev 30. Jaanuar
Hommikusöök : Kaerahelbepuder 180g/ 49,98, aedmarjamoos 30g/ 12,7 ,
Lõuna: Pilaff hakkliha ja köögiviljadega 250g/ 53,6 , hapukoorekaste 60g/ 2,17 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, marjasmuuti 150g/ 12,3
Teisipäev 31. Jaanuar
Hommikusöök : Mannapuder 180g/ 45,78 , keedis 30g/ 12,7
Lõuna : Kartuli- frikadellisupp 250g/ 18,6 , leib 35g/ 16,9 , jogurtitarretis 150g/ 20,3
Kolmapäev 1. Veebruar
Hommikusöök : Riisihelbepuder 180g/ 39,38 , aedmarjamoos 30g/ 12,7
Lõuna : Sardell 80g/ 0,9 , ahjukartul 150g/ 32,8 , kaste 60g/ 6,14 , tomati- kurgisalat 60g/ 1,6 , leib 35g/ 16,9 , piim 150g/ 7,95 , pirn 150g/ 21,2
Neljapäev 2. Veebruar
Hommikusöök : Rukkihelbepuder 180g/ 39,88 , aedmarjamoos 30g/ 12,7 , lillkapsas 80g/ 6,05
Lõuna : Koorene kalasupp aedviljadega 250g /6,6, leib 35g, mahlatarretis150g/37 vahukoorega10g/0,78
Reede 3. Veebruar
Hommikusöök : Tatrapuder 180g/ 29,8 , või 5g/ 0,045 , piim 150g/ 7,95 (PRIA)
Lõuna : Mulgikapsad sealihaga 100g/ 8,63 , kartul 150g/ 26,1 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, õun 150g/ 20,3 (PRIA)
VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA
Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)
Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal.
Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee
Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.