Toitlustamine

Menüü  16. – 20. Mai

 

Esmaspäev 16. Mai

Hommikusöök : Munaga praetud sepik, tee

Lõuna: Hakklihakaste, tatar, leib, kapsa- porgandisalat, kohupiim, aedmarjamoos

 

Teisipäev 17. Mai

Hommikusöök :  Mannapuder, aprikoosimoos, õun (PRIA)

Lõuna :  Hernesupp sealihaga, leib, marjatarretis vahukoorega

 

Kolmapäev 18. Mai

Hommikusöök :  Piima- kruubisupp

 Lõuna :  Kalakaste, kartul, peedisalat, leib, maitsevesi, banaan

 

Neljapäev 19. Mai

Hommikusöök : Odrahelbepuder, vaarikamoos, nuikapsas (PRIA)

Lõuna :  Kana- riisisupp aedviljadega, leib, kaerahelbeküpsised

 

Reede 20. Mai

Hommikusöök : Neljaviljapuder kaerakliidega, mustsõstramoos

Lõuna :  Mulgipuder sealihaga, leib, porgandi- õunasalat, mannavaht, piim (PRIA)

 

 

VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)

Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal.

Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee

eKool
TEK
Tagasi Kooli
Kiusamisest vabaks
Kehtna Vallavalitsus